Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Rickards

 

Születési név: Ashley Nicole Rickards
Születési idő: 1992. máj. 04.
Születési hely: Sarasota, Florida, USA
Foglalkozás: színésznő, modell

Ashley sokoldalú tehetség. A színészeten kívül modellkedik, imád énekelni és fest is. Mindig mindent belead, hogy 100%-osan teljesítsen. Nagyon szereti az állatokat, lovagol és rengeteget sportol. A középiskolában lengyelt tanult, ebből sikeresen le is diplomázott. 

A hírnevet számára a One Tree Hill (Tuti gimi) hozta meg, amelyben az 5. évadban tűnik fel. Ezenkívül szerepelt már a Behaving Badly, Struck by Lightning, American Horror Story, Fly Away, Törtetők  c. filmekben/sorozatokban is. És 2011-ben természetesen az Awkward. (Kínos) c. sorozatban láthattuk, amiben a főszerepet kapta. 


Ashley a Kínos-ban:

Jenna Hamilton egy 15 éves lány, aki a fürdőszobai balesete miatt lett népszerű a suliban. Két fiú is tetszik neki, de nem tud dönteni kit válasszon. A szívére vagy az eszére hallgasson? Jenna eközben mindent, kiblogol, emiatt sokszor bonyolulttá fordul az élete. 

A karaktere nagyon rokonszenves. Jó a humora, sokszor szarkasztikus beszólásai vannak. Annak ellenére, hogy az anyja írta neki azt a levelet, ő megbocsátott és úgyanúgy szereti a családját. 

 

 ashley-rickards-06.jpg

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Most: 3
Összes: 65698
30 nap: 1611
24 óra: 52